Bygget i Marstal 1959

Caroline S Svendborg

Du kan også blive medlem af foreningen

Skibets historie

Caroline S er en dansk bygget coaster med en lasteevne på 240 ton med et enkelt lastrum. Overdækket med skærstokke og træluge dæksler. Hovedmaskinen er en 4 cylinder MAK diesel der yder 265 Hk. Og giver en fart på ca. 8 knob. Skibet blev bygget i Marstal og leveret til første ejer i 1959 og har således fejret sin 60 års dag. Skibet har generelt været beskæftiget ved sejlads mellem De skandinaviske havne med enkelte ture til havne på kontinentet. Skibet har i 2020 gennemgået klasse eftersyn og må betegnes som et velholdt fartøj. Caroline S ejes Idag af Caroline S foreningen i Svendborg og bemandes hovedsagelig af tidligere sejlende, nu pensionerede søfolk. Sejladsen er vederlagsfri men giver et fantastiks kammeratskab og sammenhold. Kost og rejseudgifter betales efter regning. Udmønstrings perioderne er nok de korteste i den danske handelsflåde nemlig generelt 2-3 dage.

BLIV EN DEL AF VOReS FÆLLESKAB

Du kan også blive medlem af foreningen

BESÆTNING

Vi søger friske nye besætningsmedlemmer

Om du er maskinmester, skibsfører eller hovmester, så har Caroline S foreningen brug for din hjælp.

Vi har altid behov for nye besætningsmedlemmer til at tage en tørn om bord. Du vil arbejde i et miljø med modne mennesker som har sejlet på de syv verdenshave og har masser af livserfaring og gode minder at dele ud af.

Vi forstiller os du bor i området, måske læser du i Marstal eller på SIMAC, og du kan lide at sejle og hjælpe til på en af Danmarks bedst bevarede coastere og museumsskibe.

Kontakt os, hvis du vil prøve noget nyt og spændende.

Skibsfører

Sønæringsbevis som Kystskipper eller højere

Maskinmester

Ingen certifikatkrav eller krav til uddannelse som maskinmester. Grundlæggende kendskab til og interesse for motorpasning nødvendig. Oplæring ombord gennem medsejlads.

Gast/Matros

Ingen certifikatkrav eller krav til uddannelse i søfartserhvervet. Villighed til dæksarbejde og oplæring ombord.

Hovmester

Ingen certifikatkrav eller krav til uddannelse som kok. Kendskab til almindelig madlavning, køkkenhygiejne og kostøkonomi forudsættes.

Kontakt os

Margrethe Andersen
Mail:
besse43@yahoo.dk
Telf: 29605467

Eller

Jørgen Frederiksen
Mail:
haagenfrederiksen@yahoo.com
Telf: 40758703